Belépés
Az Ön kosara üres.
Műhelynet webáruház
BÉK Kft.
1174 Budapest, Szilágyi D. u. 89
+3630-565-8602
Akciók | Újdonságok | Szállítás | Garancia | Szerződési Feltételek | Ügyfélszolgálat | Kérdések és válaszok
Termékek
Ajándék kupon
Ajándék ötletek
Áramfejlesztők, agregátok, Heron
Autófelszerelések
Bérelhető gépek, szerszámok
Célszerszámok, motordiagnosztika
CETAFORM szerszámok
Collos méretezésű szerszámok
Csomagoló anyagok / stretch fóliák
Csörlők, Horn elektromos és kézi csörlők, tartozékok, felszerelések
Egyéb
Egyéb be nem sorolható apróságok, érdekességek
Elfekvő, kifutó és használt szerszámok, felszerelések
EXTOL PREMIUM, EXTOL CRAFT szerszámok
EXTOL,EXTOL CRAFT szerszámok
Fa és építőpari, kerti szerszámok, balták, fejszék, bicskák, fafaragás
Faipari és kerti szerszámok, balták, fejszék, bicskák, fafaragás
Fémipari gépek
Fontos termékek
FORTUM szerszámok
GENIUS metrikus szerszámok
Hegesztőgépek, hegesztéstechnika
Hegesztőgépek, hegesztéstechnika, spotter, indukciós hevítő
Infra kamerák
Kézi szerszámok, szerszámkészletek, egyéb márkák
Különlegességek, kerékbilincs, parkolásgátló
Mosók, porszívók, takarító gépek
Műhelyfelszerelések
Mukaruha, egyéni védőfelszerelés
Online letölthető anyagok, katalógusok
Oxyturbo termékek
Pangus gumijavító termékek, segédanyagok, szerszámok
Spuri üzemanyag adalékok
Szerelési segédanyagok, saruk, adalékok, spray-k
Szikramentes ADR szerszámok
Tisztítószer, krémkesztyű, mentesítő anyag
Tisztítószer, krémkesztyű, mentesítő anyag
Vágó, csiszoló és drótkorongok, fűrészlapok
Villany szerelés szerszámai
XADO fémkerámia képző, revitalizáló anyagok, olajok
XADO fémkerámia képző, revitalizáló anyagok, xado olajok, xado gélek, xado zsírok
Gyártók
Szerződési feltételek

A "www.jovoplaza.hu" a "TVN.HU" portál része, ezért továbbra is érvényesek a "TVN.HU" Szabályzatában leírtak.

Továbbá a következők:

A jelen Szerződési Feltételek (a továbbiakban: Szerződési Feltételek) az TVN.HU Kft. (1131 Budapest, Tatai u. 106. I/4., Cg. 01-09-725908, a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett http://www.jovoplaza.hu cím alatt, valamint partneroldalain elérhető online kereskedelmi oldal (a továbbiakban: jovoplaza.hu) szolgáltatásainak (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevője (Felhasználó) általi használatának feltételeit tartalmazza.

A jelen Szerződési Feltételek szempontjából Felhasználónak minősül minden olyan cselekvőképes magánszemély, vagy gazdálkodó szervezet, valamint cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy, aki a jovoplaza.hu oldalra az Üzemeltetővel szolgáltatási jogviszonyban álló kereskedők (a továbbiakban: kereskedő) által feltöltött ajánlatokra vételi ajánlatot tesz.

A Felhasználó a Szolgáltatás használatával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Szerződési Feltételeket, egyben elfogadja az Üzemeltető adatvédelmi elveit. A Felhasználó a jovoplaza.hu használata során köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni.

A Szolgáltatás használatával a Felhasználó és az Üzemeltető között online szerződés jön létre az Ekrtv.1 5. § (4) bekezdésének megfelelően. Az Üzemeltető fenntartja jogát a jelen Szerződési Feltételek egyoldalú módosítására. A módosításról az Üzemeltető rövid felhívás formájában tájékoztatja a Felhasználót.

A Felhasználó számára az Üzemeltető a jovoplaza.hu oldalon történő vásárláshoz "TVN.HU regisztráció szükséges". Az Üzemeltető fenntartja jogát bármely Felhasználó kizárására, vagy bármely tranzakció vagy más tartalom, információ törlésére, amely értelmezése szerint ellenkezik a jovoplaza.hu oldal megfelelő használatával vagy rágalmazásnak, jogellenesnek, sértőnek vagy erkölcstelennek minősül. Ha a Felhasználó a jovoplaza.hu használata során a jelen Szerződési Feltételekbe ütköző magatartást tanúsít, az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését korlátozni, vagy felfüggeszteni.

A jovoplaza.hu oldalon történő megrendeléssel a Felhasználó kötelező érvényű ajánlatot tesz a termék(ek) megvételére a kereskedő felé. A megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését a jovoplaza.hu -n keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. A megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon visszaigazolja a kereskedő.

A jovoplaza.hu oldalon keresztül történő vásárlás a Ptk. 211. §-a alapján, a kereskedőnek tett kötelező érvényű ajánlatnak minősül, a Felhasználó vételi ajánlatához kötve van. Ennek alapján a sikeres vásárlást követően a kereskedő és a Felhasználó között szerződés jön létre. A Felhasználó a kereskedő szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket/szolgáltatást feltüntetett vételáron megvenni és átvenni/igénybe venni. A vásárlással kapcsolatos fogyasztói jogokat a Felhasználó a kereskedőnél érvényesítheti.

A jovoplaza.hu működtetését az Üzemeltető közvetítő szolgáltatóként, az Ekrtv. rendelkezései szerint végzi. Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a jovoplaza.hu-n tett, nem tőle származó felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával, továbbá a Szolgáltatás hibájával, vagy megszüntetésével kapcsolatban.

Ezért az Üzemeltető, többek között, nem felel a jovoplaza.hu-n meghirdetett termékek minőségéért, biztonságáért és jogszabályi megfelelőségéért és nem vállal kötelezettséget ezen termékek ellenőrzéséért. Nem felel továbbá a meghirdetett termékek/szolgáltatások valódiságáért, vagy azért, hogy a Felhasználó ténylegesen meg tudja venni az eladó által meghirdetett termékeket/szolgáltatásokat.

Az Üzemeltető nem avatkozik bele a Felhasználó és a kereskedő közötti jogvitákba, bármilyen vita kialakulásakor a Felhasználó mentesíti az Üzemeltetőt mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől. A Felhasználó által a jovoplaza.hu-n elérhetővé tett tartalmat az Üzemeltető nem köteles ellenőrizni. A jovoplaza.hu -n elérhető tartalmat szükség esetén a Felhasználó köteles archiválni.

Az Üzemeltető ügyfélszolgálatot biztosít a jovoplaza.hu szolgáltatásával kapcsolatos panaszok, felhasználói megkeresések esetére. Az Üzemeltető és Felhasználó közötti jogviszonyra a magyar jog irányadó.

A jovoplaza.hu -n lévő valamennyi tartalom jog által védett!
A jovoplaza.hu tartalma, mint adatbázison fennálló szerzői jog kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használható fel!

A felek esetleges jogvita esetén, hatáskörtől függően kikötik az Üzemeltető székhelye szerinti, hatáskörrel rendelkező bíróság kizárólagos illetékességét. A Szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal a Felhasználó az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége:
1364 Budapest, Pf. 144; E-mail: fogyved_kmf_budapest@nfh.hu

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hivatalának elérhetősége:
1525 Budapest, Pf., 75; E-mail: info@nmhh.hu